top of page

 SHOP POLICIES  

Mocht u op deze informatiepagina niet vinden wat u zocht, aarzel dan niet ons te contacteren op info@103ideetjes.be.

1:BESTELLINGEN

De aangegeven prijzen voor stoffen en lint zijn voor 25 cm, dus bv  hoeveelheid 2 is voor eenstuk van 50 cm, wanneer je bv 1 meter stof of lint wil bestellen geef je als hoeveelheid "4".

Betalingen kunnen ook via rekeningnummer BE51 9799 9869 8362 (Argenta) na bestelling gebeuren. Goederen worden dan pas echter verzonden na ontvangst betaling.

 

2:VERZENDING

Bestellingen worden geleverd met B-post (België : 5 Euro,Nederland 8 Euro, één prijs, hoe zwaar uw pakket ook is.)

Mocht u een andere leveringswijze willen, dan kan u ij steeds contacteren per e-mail  op info@103ideetjes.be, en dan maak ik de verzending op maat.

Indien u alleen maar een patroon of meerdere patronen besteld, dan is de verzending gratis, per gewone post. Mochten er in dat geval op de site toch verzendingskosten zijn aangerekend, dan zal dit bedrag u zo spoedig mogelijk teruggestort worden.

U kan uw bestelling ook kostenloos afhalen, op afspraak (per email  : info@103ideetjes.be of

per telefoon/SMS op 0485/932 789)

3:ALGEMENE VOORWAARDENMaatschappelijke zetel:

Rooigemlaan 103

9000 Gent

BTW BE0890.839.882

 

De op de website vermelde prijzen zijn in Euro (EUR), inclusief BTW (21%) en exclusief verzendingskosten.

Een fout doorgegeven leveringsadres is de verantwoordelijkheid van de besteller en kan aanleiding geven tot extra kosten. Deze kosten kunnen worden doorgerekend aan de besteller.

 

Alle bestellingen zijn op voorwaarde van voldoende voorraad. Elke afwijking zal gemeld worden per e-mail.

 

De leveringstermijn begint na betaling van de bestelling. Betaalde bestellingen worden binnen de 2 dagen verzonden, verzendbevestiging wordt per e-mail gegeven.

VERZAKINGSRECHT

U heeft het recht ons mee te delen dat u afziet van de aankoop, zonder betaling van boete en zonder opgave van motief,  binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag  die volgt op de levering van het goed of de ondertekening van de dienstenovereenkomst.

In dit geval dient u ons schriftelijk op de hoogte te stellen en de goederen terug sturen naar 103 ideetjes, Rooigemlaan 103, 9000 Gent, in de originele verpakking en voldiende gefrankeerd, op uw kosten en verantwoordelijkheid.

Op uw aanvraag afgesneden stoffen van minder dan 50 cm lengte worden niet teruggenomen, patronen dienen ongebruikt te zijn.

bottom of page